Cabinet stomatologic Aesthetic Dent Studio

Echipa Aesthetic Dent Studio este formata din medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale. Pacientii care ajung in cabinetul nostru stomatologic vor fi supusi unei consultatii initiale in cadrul careia le va fi analizata starea de sanatate a dintilor si va fi stabilit un plan de tratament. In functie de necesitate pacientul este redirectionat catre medicul specialist.

Suntem la curent cu cele mai noi si eficiente metode de tratament pentru care folosim materiale si instrumente de ultima generatie. Cabinetul nostru stomatologic este dotat cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena.

Servicii stomatologice

Testimoniale clienti

“Pe cat de teama imi era la inceput, pe atat de increzatoare am incheiat experienta cu Aesthetic Dent Studio! La fiecare vizita am primit confirmarea ca a fost alegerea perfecta, de la atentia pentru detalii, la serviciile impecabile si echipei minunate.”

Ruxandra Dima

“O relatie care a evoluat frumos de la niste tratamente obisnuite catre unele mult mai complexe, cu un impact major asupra restabilirii sanatatii orale. Niste oameni absolut minunati si extrem de dedicati in ceea ce fac! Profesionalism de înalta clasa!”

Dan Marina

“Acesta este locul in care abia astept sa ajung pentru ca acolo gasesc zambetul si caldura unor doctori interesati de nevoile mele. Acum zambetul meu este perfect, nu am avut dureri, iar tratamentul a fost extrem de eficient. Aveti toata increderea mea!”

Alina Gulaev
Adresa

Str. Sfanta Maria 96, Sector 1, Bucuresti – 011497

Traseu
Contact

+40 784 386 000
office@aestheticdentstudio.ro

In caz de urgenta

Va rugam sa ne contactati la: +40 784 386 000

*Programarile se vor face in cel mai scurt timp posibil in functie de gravitatea fiecarui caz. Sunati-ne cat mai curand posibil!

Tehnologie
  • Laser Epic Biolase
  • Apex Locator Sybron
  • Truse de chirurgie Megagen/Zimmer/Bredent
  • Arc facial si articulator pentru determinarea relatiilor intramaxilare
  • Centrifuga plasma trombocitara (PRF)
  • Profijet lumos
  • Aparat detartraj ultraperformant cu functii de parodontologie si endodontie
  • Pentamix