Zambetul mult visat poate fi un accesoriu de invidiat!

Am plecat de la convingerea ca sanatatea orala iti poate oferi incredere si stima de sine. La noi pacientii beneficiaza de:

  • O echipa multidisciplinara de medici

  • Cele mai bune materiale

  • Tehnologie de ultima generatie

Dr. Alexandra Oncescu Moraru

Medic specialist protetica dentara si estetica dentara

Despre noi

Suntem o echipa tanara si foarte bine pregatita, care iti pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru ca tu sa zambesti fara griji.

Echipa Aesthetic Dent Studio este formata din medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale. Pacientii care ajung in cabinetul nostru stomatologic vor fi supusi unei consultatii initiale in cadrul careia le va fi analizata starea de sanatate a dintilor si va fi stabilit un plan de tratament. In functie de necesitate pacientul este redirectionat catre medicul specialist.

Suntem la curent cu cele mai noi si eficiente metode de tratament pentru care folosim materiale si instrumente de ultima generatie. Cabinetul nostru stomatologic este dotat cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena.

Rezultatele muncii noastre se vad in zambetele pacientilor nostri. Te asteptam cu drag!

Parteneri

“Smile, it is the key that fits the lock of everybody’s heart.”

Anthony J. D’Angelo